Το καλάθι σας είναι άδειο.
IMG 0648
 
Το Coastal Diving Center είναι καταδυτικό κέντρο PADI 52 και η σημαντικότερη  καινοτομία του , έγκειται στο ότι η κάθε εκπαιδευτική ημέρα σχεδιάζεται και εκτελείται σε ατομικό επίπεδο, έτσι  ώστε να βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με το πρόγραμμα τις υποχρεώσεις και το χρόνο που ο κάθε εκπαιδευόμενος διαθέτει.
  
Τα προγράμματα εκπαίδευσης αυτοδυτών τα οποία παρέχονται από εμάς για την απόκτηση πτυχίου, ξεκινούν από το πρώτο ερασιτεχνικό επίπεδο του Δύτη αναψυχής και φτάνουν έως του Εκπαιδευτή ή του Επαγγελματία Δύτη, ενώ είναι πλήρως εναρμονισμένα με τα πρότυπα και το εκπαιδευτικό σύστημα των μεγαλύτερων εκπαιδευτικών οργανισμών της Ευρώπης και των Η.Π.Α, οι οποίοι έχουν πιστοποιήσει το 80% των δυτών παγκοσμίως.
 
Δύο ή τρεις εργάσιμες ημέρες εκπαίδευσης είναι αρκετές για να νιώσετε την θάλασσα μέρος της ζωής σας, ενώ παράλληλα είναι και μια εξαιρετική διέξοδος από την καθημερινότητα,  που σας αναζωογονεί σας χαλαρώνει και σας ηρεμεί, με την άνεση την ασφάλεια και τη σιγουριά που σας εγγυώνται το σύστημα ελέγχου ποιότητας υπηρεσιών και η πολυετής εμπειρία μας.
 
Στο Coastal Diving Center© ενθαρρύνουμε και υποστηρίζουμε πλήρως στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, τις δραστηριότητες και τις πρακτικές απασχόλησης, την πολιτική της αποδοχής και της μη διάκρισης με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική προέλευση, το φύλο,  τη σεξουαλικότητα, την ηλικία, ή τις ειδικές ανάγκες του ατόμου. Η πολιτική την οποία εφαρμόζουμε, είναι σύμφωνη με όλους τους διεθνείς και Ελληνικούς  κανονισμούς και οδηγίες.

Αριθμός Αδείας ΥΕΝ -43-

           padi elearning logo 4c vert trap 300x179                             

 • About
 • Ομαδα
dm-logo-letters

Έχετε απορίες;

Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τις καταδύσεις!. Απορίες

 

 

Read More
Myron site   Popy site
Read More

Τα Δεδομένα

 • Διαχρονική Παρουσία +

  20 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην καταδυτική αγορά
 • Ανθρώπινο δυναμικό +

  Το ανθρώπινο δυναμικό μας είναι έμπειρο και άρτια καταρτισμένο
 • Εμπειρία +

  Διαθέτουμε την εμπειρία που παρέχουν οι περισσότερες από 5000 ώρες εκπαίδευσης
 • Εκπαίδευση Επαγγελματιών +

  Μέχρι σήμερα περισσότεροι από 50 καταξιωμένοι επαγγελματίες δύτες εκπαιδεύτηκαν κοντά μας
 • Υποδομές +

  Διαθέτουμε άριστες υλικοτεχνικές υποδομές
 • 1