Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ειδικός πρώτων Βοηθειών

Οι συμμετέχοντες στο σχολείο πρώτων βοηθειών μαθαίνουν να ακολουθούν τα βήματα που είναι απαραίτητα για την παροχή επείγουσας περίθαλψης και πρακτικής εφαρμόζοντας αυτές τις δεξιότητες σε ένα μη στρεσογόνο μαθησιακό περιβάλλον.

  • Πρωτοβάθμια Φροντίδα (CPR) - Αυτό το μάθημα σας διδάσκει τα βήματα και τις τεχνικές για το χειρισμό έκτακτων περιστατικών που απειλούν τη ζωή. Θα ασκήσετε οκτώ δεξιότητες για να βοηθήσετε τους ασθενείς που δεν αναπνέουν, δεν έχουν καρδιακό παλμό, μπορεί να έχουν τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη, μπορεί να είναι σε κατάσταση σοκ ή που μπορεί να έχουν σοβαρή αιμορραγία. Θα μάθετε πώς να εκτελείτε CPR και να συνεχίζετε να παρακολουθείτε τον ασθενή, ώστε να παρέχετε κάθε δυνατή πιθανότητα επιβίωσης ενώ περιμένετε να φθάσουν οι ιατρικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.
  • Δευτεροβάθμια Φροντίδα (First Aid) - Επειδή πολλές ιατρικές καταστάσεις δεν είναι απειλητικές για τη ζωή και οι ιατρικές υπηρεσίες επειγόντων περιστατικών καθυστερούν ή δεν είναι διαθέσιμες, το μάθημα αυτό σας διδάσκει πώς να παρέχει πρώτες βοήθειες που ελαφρύνουν τον πόνο και μειώνουν τον κίνδυνο περαιτέρω βλάβης. Θα μάθετε να αξιολογείτε μια ποικιλία τραυματισμών και ασθενειών και να κάνετε πρακτική επίδεσμο και νάρθηκα.
  • Φροντίδα για τα παιδιά - Αυτό το μάθημα επιτρέπει στους συμμετέχοντες να μάθουν, να εξασκήσουν και να εφαρμόσουν ειδικές δεξιότητες φροντίδας έκτακτης ανάγκης ειδικά για τη βοήθεια των βρεφών και των παιδιών με έκτακτες ανάγκες σε ιατρικό επίπεδο Είναι σχεδιασμένο για όσους εργάζονται με παιδιά ή είναι πιθανό να πρέπει να ανταποκριθούν σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που αφορούν νέους. Το μάθημα αυτό συχνά ενσωματώνεται στα μαθήματα πρωτοβάθμιας περίθαλψης (CPR) και δευτεροβάθμιας φροντίδας (πρώτων βοηθειών).
  • CPR & AED - Αυτό το μάθημα επικεντρώνεται στην εκπαίδευση CPR και διδάσκει τους συμμετέχοντες πώς να χρησιμοποιήσετε ένα AED (αυτοματοποιημένο εξωτερικό απινιδωτή). Όταν ο χώρος εργασίας ή οι κυβερνητικές απαιτήσεις καθορίζουν αυτή την εκπαίδευση, η σειρά μαθημάτων CPR & AED ικανοποιεί την ανάγκη. Το μάθημα αυτό συχνά ενσωματώνεται στα προγράμματα Πρώτων Βοηθειών στην Εργασία.
  • Πρώτες Βοήθειες στην Εργασία - Σε μερικούς τομείς, όπως η Μεγάλη Βρετανία, η Αυστραλία και ο Καναδάς, οι κυβερνητικοί κανονισμοί απαιτούν ενισχυμένη εκπαίδευση CPR και πρώτων βοηθειών για τον εργασιακό χώρο. Τα προγράμματα πρώτων βοηθειών στην εργασία που σχεδιάζονται για αυτούς τους τομείς περιλαμβάνουν πρόσθετα θέματα και δεξιότητες για την ικανοποίηση των απαιτήσεων, ακολουθώντας την εύκολη εκμάθηση της προσέγγισης EFR στην κατάρτιση.
  • EFR Refresher - Είναι καλή ιδέα να ανανεώσετε τις ικανότητες CPR και πρώτων βοηθειών κάθε 24 μήνες και αυτό είναι που σχεδιάστηκε για να κάνει το μάθημα ανανέωσης EFR. Εστιάζοντας σε βασικές δεξιότητες, το μάθημα σας επιτρέπει να είστε ενήμεροι και έτοιμοι να δανείσετε βοήθεια όταν χρειάζεται.

appointment button

Τιμή: 150,00 €
*Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.Α. 24%